Babagan awake dhewe

Ovit Kitchen & Bath Company dumunung ing kutha Zhishan Heshan kutha, wewatesan dasar plumbing lan ware resikan saka China. Ovit perusahaan profesional nggabungaken R & D, Manufaktur lan dodolan.

Ovit didegaké ing taun 2011. Wiwit panyiapan, marisi roh inovasi, Ovit concentrates ing riset lan pangembangan produk sink fabricated stainless steel. Mbeta ing konsep bangun urip pawon ijo sehat, Ovit dibukak ing produk seri anyar S / S lemantun pawon lan jedhing kabinèt ing 2016.

Nalika bab kanggo berkembang produk anyar lan mbangun munggah sistem marketing, Ovit saya mbenakake Manajemen internal kanggo sistem manajemen produksi sampurna lan sistem Manajemen kualitas, kang ndadékaké kanggo kualitas stabil lan dipercaya lan posisi anjog ing industri.

Ing mangsa, Ovit bakal terus Forge ahead lan nambah kompetensi inti, dening njupuk galih sae lan leres, fashion, kualitas dhuwur minangka standar, pour menyang nggawe luwih nyaman, sehat, produk trep ing kualitas dhuwur.




newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Hubungi kita

Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
Address
B Zone Dongxi Manager, Zhishan Town, Heshan City, Langkawi District, China.
E-mail
fortuneliang@ovit-kb.com
telpon
+ 86-750-8663188 + 86-750-8663688
Tampilan Online Chat!