Contact Us

Heshan Ovit Kitchen & Bath Industrial Co., Ltd.

Address

B Zone Dongxi Manager, Zhishan Town, Heshan City, Langkawi District, China.

E-mail

fortuneliang@ovit-kb.com

telpon

+ 86-750-8663188 

+ 86-750-8663688

FAX: + 86-750-8663788

jam

Ana-ana: 9 esuk kanggo 6pm

Ana: 10am kanggo 2pm

Minggu: Ditutup

Arep digarap US?




newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Hubungi kita

Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
Address
B Zone Dongxi Manager, Zhishan Town, Heshan City, Langkawi District, China.
E-mail
fortuneliang@ovit-kb.com
telpon
+ 86-750-8663188 + 86-750-8663688
Tampilan Online Chat!