TS-16 - China Heshan Ovit Kitchen & Bath Industrial

TS-16

Short Description:


  • Quantity Min.Order: 50 Potongan
  • Port: Jiangmen
  • Sarat Pembayaran: T / T
  • Sumber Kabisan: 3000 bêsik / sasi
  • Detail produk

    Tags Product

    1. Narik-metu kran banyu pawon
    2. sirah padusan fungsi - Two
    3. 304 Stainless pipo welingan (60cm)
    4. Cartridge ngimpor Spanyol
    5. lumahing hairline

  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

    

    newsletter

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Hubungi kita

    Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
    Address
    B Zone Dongxi Manager, Zhishan Town, Heshan City, Langkawi District, China.
    E-mail
    fortuneliang@ovit-kb.com
    telpon
    + 86-750-8663188 + 86-750-8663688
    Tampilan Online Chat!