STS201HC - China Heshan Ovit Kitchen & Bath Industrial

STS201HC

Short Description:


  • Quantity Min.Order: 50 Potongan
  • Port: Jiangmen
  • Sarat Pembayaran: T / T
  • Sumber Kabisan: 3000 bêsik / sasi
  • Potongan: US $ 445,90 / Piece
  • Detail produk

    Tags Product

    informasi produk
    Jeneng Product 3D Series Hidden
    Ovit Item No STS201HC
    Feature tanpa Faucet
    Advantage 1) Fokus: Steel Handmade Sink Mung.
    2) Pengalaman: More Than 6 Taun.
    3) Swara Deadening Pad Ing ngisor Lan Side.
    4) Rust-bukti Kanggo Akeh Taun.
    5) layang Pituduh
    6) Kita nampa pesenan marang pelanggan conto, designs kasebut, specifications lan syarat packaging.
    kekandelan 1.2mm
    Material SUS304
    Craft Handmade Pure
    instalasi Top-Gunung
    Size Cutting

    kategori Product
    3D Didhelikake SERIES >>
    RTS1 SERIES >>
    RTS2 SERIES >>
    RTS3 SERIES >>
    STS1 SERIES >>
    STS2 SERIES >>
    RSF SERIES >>
    SFS SERIES >>
    RUS SERIES >>
    Sus SERIES >>
    GTB SERIES >>
    ACCESSORIES sink >>

    1xucma1e5yk3683


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

    

    newsletter

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Hubungi kita

    Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
    Address
    B Zone Dongxi Manager, Zhishan Town, Heshan City, Langkawi District, China.
    E-mail
    fortuneliang@ovit-kb.com
    telpon
    + 86-750-8663188 + 86-750-8663688
    Tampilan Online Chat!