Tentang Kami

Ovit Dapur & mandi Company anu lokasina di kota Zhishan Heshan kota, wawatesan jeung dasar plumbing na Ware Saniter Cina. Ovit nyaéta parusahaan profésional integral tina R & D, manufaktur jeung jualan.

Ovit diadegkeun dina 2011. Kusabab ngadegna teh, inheriting sumanget inovasi, Ovit concentrates on panalungtikan sarta pamekaran produk tilelep fabricated stainless steel. Mawa kana konsep ngawangun kahirupan dapur héjo cageur, Ovit dijalankeun dina produk seri anyar S / S cabinets dapur jeung kamar mandi kabinét dina 2016.

Bari ngeunaan ngembangkeun produk anyar jeung ngawangun nepi sistem pamasaran, Ovit terus ngaronjatkeun manajemen internal pikeun sistem manajemen produksi sampurna jeung sistem manajemen kualitas nu ngabalukarkeun kualitas stabil sarta dipercaya jeung posisi ngarah di industri.

Dina mangsa nu bakal datang, Ovit bakal neruskeun forge payun na ningkatkeun kompetensi inti, ku cara nyokot Heath, fashion, kualitas saluhur baku, tuang kana nyieun leuwih nyaman, sehat, produk merenah dina kualitas luhur.




newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

ngahubungan kami

Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
alamat
B Parabot Dongxi Development Area, Zhishan Bandar, Heshan Kota, Propinsi Guangdong, Cina.
Surélék
fortuneliang@ovit-kb.com
telepon
+ 86-750-8663188 + 86-750-8663688
WhatsApp Online Chat!