TS-16 - Cina Heshan Ovit Dapur & mandi Industrial

TS-16

Pondok Description:


  • Kuantitas Min.Order: 50 Potongan
  • Port: Jiangmen
  • Sarat pembayaran: T / T
  • Suplai Kamampuhan: 3000 lembar / bulan
  • jéntré produk

    Tags produk

    1. Tarik-kaluar keran pawon
    2. sirah pancuran fungsi - Dua
    3. 304 stainless steel pipe inlet (60cm)
    4. Cartridge impor Spanyol
    5. permukaan Hairline

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    newsletter

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    ngahubungan kami

    Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
    alamat
    B Parabot Dongxi Development Area, Zhishan Bandar, Heshan Kota, Propinsi Guangdong, Cina.
    Surélék
    fortuneliang@ovit-kb.com
    telepon
    + 86-750-8663188 + 86-750-8663688
    WhatsApp Online Chat!