wartos

  • Stainless steel sink is the first choice for home kitchen

    Stainless steel sink is the first choice for home kitchen

    As a high-quality metal material, stainless steel has been widely used in various production fields. Today, Xiaobian will popularize some knowledge about the selection of stainless steel sinks in the future! Stainless steel sink size There are three types of stainless steel sinks: single, double ...
    Maca deui
  • Modern pasar Ware Saniter fashion Basajan kana mainstream nu

    Modern pasar Ware Saniter fashion Basajan kana mainstream nu

    Mun anjeun bakal tetep dina fase syarat produk mandi nu kaluar, nalika materialconsumption nu geus euweuh cicing di nohonan pangabutuh dasar tina tingkat, tapi éta pisan pikeun aestheticrealm tur mikaresep hirup, ogé nyanghareupan redefine mandi. Candak mandi téh ayeuna mah ukur aya mandi teh ...
    Maca deui
  • Anjeun terang bahaya tina cai ketok?

    Anjeun terang bahaya tina cai ketok?

    "Kanggo sabagéan ageung jalma, hal munggaran sanggeus meunang nepi isuk-isuk, mindeng muka ketok pikeun ngumbah raray anjeun, sikat huntu anjeun, kulub cai. Salaku everyone weruh, ngan hayu kaluar caina bisa nyumputkeun "Killers kaséhatan". "Ulah nganggo ingetan pangalusna di ketok nu 'sapeuting cai', ...
    Maca deui
  • Mandi Desain ala mangrupakeun trend global

    Mandi Desain ala mangrupakeun trend global

    Ayeuna, dina rarancang mandi produk, désainer mertimbangkeun faktor mah béda, contona, ayeuna populer gaya naon imah, pamakéna asing Pro gaze nu jenis produk mandi, pilihan bahan jeung gaya pikeun kumaha fusi sarta saterusna, ku strengthening tina trend di globali ...
    Maca deui
  • Salaku karbon low perlindungan lingkungan munggaran kana industri Ware Saniter mainstream

    Salaku karbon low perlindungan lingkungan munggaran kana industri Ware Saniter mainstream

    "Low karbon", ieu téh alatan di taun panganyarna masalah lingkungan beuki moreattention jadi ku kecap, hirup karbon lemah sareng hemat energi jeung perlindungan lingkungan geus jadi konsensus publik, jeung bertahap jero kana unggal aspék produksi jeung kahirupan. bahan wangunan ...
    Maca deui


newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

ngahubungan kami

Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
alamat
B Parabot Dongxi Development Area, Zhishan Bandar, Heshan Kota, Propinsi Guangdong, Cina.
Surélék
fortuneliang@ovit-kb.com
telepon
+ 86-750-8663188 + 86-750-8663688
WhatsApp Online Chat!