RTS200B - Cina Heshan Ovit Dapur & mandi Industrial

RTS200B

Pondok Description:


  • Kuantitas Min.Order: 50 Potongan
  • Port: Jiangmen
  • Sarat pembayaran: T / T
  • Suplai Kamampuhan: 3000 lembar / bulan
  • FOB Harga: US $ 148/piece
  • jéntré produk

    Tags produk

    inpo produk
    Ngaran Produk RTS2 Series
    Ovit Cipondoh, Tangerang No. RTS200B
    hal nu husus tanpa keran
    Kauntungannana 1) Pokus: steel Steel Handmade tilelep Ngan.
    2) Pangalaman: leuwih ti 6 Taun.
    3) Sora Deadening Pad Dina Bottom Jeung Sisi.
    4) Tai hiang-buktina salila sababaraha taun.
    5) pangiriman Ajakan
    6) Simkuring nampi pesenan ngalawan konsumén sampel, desain dieusian, spésifikasi jeung sarat bungkusan.
    kakandeleun 1.2mm
    material SUS304
    Karajinan Handmade murni
    parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake Top-Gunung
    Ukuran motong 830x470xR10

    kategori produk
    3D disumputkeun runtuyan >>
    RTS1 runtuyan >>
    RTS2 runtuyan >>
    RTS3 runtuyan >>
    STS1 runtuyan >>
    STS2 runtuyan >>
    RFS runtuyan >>
    SFS runtuyan >>
    Rus runtuyan >>
    SUS runtuyan >>
    GTB runtuyan >>
    asesoris tilelep >>

    1xucma1e5yk3683


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    newsletter

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    ngahubungan kami

    Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
    alamat
    B Parabot Dongxi Development Area, Zhishan Bandar, Heshan Kota, Propinsi Guangdong, Cina.
    Surélék
    fortuneliang@ovit-kb.com
    telepon
    + 86-750-8663188 + 86-750-8663688
    WhatsApp Online Chat!