TS-007 - Cina Heshan Ovit Dapur & mandi Industrial

TS-007

Pondok Description:


  • Kuantitas Min.Order: 50 Potongan
  • Port: Jiangmen
  • Sarat pembayaran: T / T
  • Suplai Kamampuhan: 3000 lembar / bulan
  • FOB Harga: US $ 47,78 / sapotong
  • jéntré produk

    Tags produk

    inpo produk
    Ngaran Produk tilelep Asesoris
    Ovit Cipondoh, Tangerang No. TS-007
    hal nu husus tanpa keran
    Kauntungannana 1) Pokus: Satinless Steel Handmade tilelep Ngan.
    2) Pangalaman: leuwih ti 16 Taun.
    3) Sora Deadening Pad Dina Bottom Jeung Sisi.
    4) Tai hiang-buktina Pikeun Loba Yaers.
    5) pangiriman Ajakan
    6) Simkuring nampi pesenan ngalawan konsumén sampel, desain dieusian, spésifikasi jeung sarat bungkusan.
    kakandeleun 1.2mm
    material SUS304
    Karajinan Handmade murni
    parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake
    Ukuran motong

    kategori produk
    3D disumputkeun runtuyan >>
    RTS1 runtuyan >>
    RTS2 runtuyan >>
    RTS3 runtuyan >>
    STS1 runtuyan >>
    STS2 runtuyan >>
    RFS runtuyan >>
    SFS runtuyan >>
    Rus runtuyan >>
    SUS runtuyan >>
    GTB runtuyan >>
    asesoris tilelep >>

    1xucma1e5yk3683


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    newsletter

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    ngahubungan kami

    Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
    alamat
    B Parabot Dongxi Development Area, Zhishan Bandar, Heshan Kota, Propinsi Guangdong, Cina.
    Surélék
    fortuneliang@ovit-kb.com
    telepon
    + 86-750-8663188 + 86-750-8663688
    WhatsApp Online Chat!